Prilikom kupovine ili izgradnje kuće, pre ili kasnije nameće se pitanje uređenja okućnice te ujedno i pitanje zaštite od sunca za neometeno uživanje na terasi, ili zaštitu vašeg glavnog ulaza u kuću.

Nadstrešnice koje izrađujemo su rešenje kako za zaštitu od sunca tako i za zaštitu od vetra ili kiše, te su prilagođene Vašim idejama i željama.

Drvene nadstrešnice mogu biti samostojeće (letnjikovci, vidikovci, za automobil) ili naslonjene na objekat (terase, tremovi, ulazi).
 

Izrada drvene nadstrešnice - stolarija Gavrilović

Drvene nadstrešnice mogu biti u svim oblicima, četvrtaste, kvadratne, šesterokutne, osmerokutne ili po željama vlasnika. Odlikuje ih vizualna toplina, jer se rade od punog drveta. Velike su čvrstoće i vrlo su trajne, uz minimum održavanja. 

Pokrove na nadstrešnicama birate sami, a nadstrešnice možete pokrivati čime god želite, samo drvenim gredama (pergole), od providnog leksana, limovima raznih profila u imitaciji crepa, tegolom ili standardnim crepom svih oblika.

Izbor je na Vama, ali lepo oblikovanom nadstrešnicom obogatit će te svoj životni prostor. Dolazimo na poziv i pomažemo oko dizajna nadstrešnice, odabira boja i pokrova, kako bi sve bilo  u skladu sa već postojećim stanjem.

Drvena pergola
Drvena nadstrešnica
Drvena nadstrešnica i pergola
Drvena nadstrešnica sa roštiljem
Drvena nadstrešnica
Drvena nadstrešnica
Drvena nadstrešnica za automobil
Drvena nadstrešnica za automobil
Drvena nadstrešnica za automobil

Neki od radova

Copyright © 2024, Stolarija Gavrilović. Developed by Animat studio.